Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev farmor inatt!


Babylycka

 

Välkommen till jorden

du vårens lilla dotter 

I månaden mars

du föddes till livet

framburen av ljuset och

fåglars ljuva kvitter

  

Må solen alltid skina på din väg

och änglarna dig beskydda 

all lycka och all kärlek

vi önskar dig

du vårens vackra flicka

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 661 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2018-03-27 12:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såå vacker och fin!
2018-11-07

  Sandra Dahlberg
Härligt moderskärlek
2018-05-28

  Ninananonia VIP
Härligt :)
2018-04-05

  Chawa VIP
Grattis till livets goda efterrätt! Kärleksfullt diktat!
2018-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Många grattis till detta nya mirakel...
2018-04-02

  Anya VIP
Grattis farmor. Vilken lycka.
2018-03-30

  Ingrid Trolle
Stort grattis till denna
lycka, som du beskriver
så fint
2018-03-30

    Sefarge VIP
Ett livs strålande minne
Från gången midsommar!
;)
2018-03-29

  Eva Helene VIP
Åh så fantastiskt, vilken lycka! Och så vackert skrivet.
Varmt Grattis!
2018-03-28

  Marita Ohlquist VIP
En ömsint och kärleksfull text till ett älskat barnbarn!
2018-03-28

    Birgersdotter VIP
Stort grattis -så vacker och öm dikt till ett älskat barnbarn.
2018-03-28

  DavidM VIP
Stort Grattis!
2018-03-28

  walborg
Välsignelse önskar jag Er
2018-03-27

  Alysse VIP
Åh så underbart!
Stort grattis <3

2018-03-27

  M.Eta
Stor lycka, Grattis!
2018-03-27

  StinaJ VIP
Grattis till farmor <3
2018-03-27

  ULJO
Så härligt, grattis
2018-03-27

  Lena K Nilsson VIP
Fina ord till barnbarnet!
2018-03-27

  Öknens Ros VIP
grattis farmor! vilken lycka!
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP