Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi

* * *

När himlen blir mörk-blå
Och regnet börjar slå-
Då tänker jag på dig.

Mitt kaffe rinner ut,
Jag kom i sista stund -
Då tänkte jag på dig.

När regnet sjunger låt
Och gör mitt hjärta glatt -
Då tänker jag på dig.

När sista fick du chans
Men kommer ingenstans -
Då tänker jag på dig.

Vi dansar livets slump
Och rensar själens sump.
.... Jag glömmer aldrig dig




Fri vers av Marina Eugenia
Läst 536 gånger
Publicerad 2006-06-05 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Eugenia
Marina Eugenia