Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick med en stol på ryggen när de lät mig vara Jesus

Björkris
täckta i kulörta fjädrar
av pastellnyans
lagom skarpa
för att skapa ett mindre
epileptiskt anfall
när ljuset ligger på
från fel håll

Prosit!
En dvärg har flyttat in
i min näsa
och sprider pollen
likt en påskhare på vift




Fri vers av Torkade rosor
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-28 21:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Pollen och damm , damm och pollen
usch usch
2018-03-29

  Fulbergarn
ja nysanden har slagit till här oxå
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor