Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlband

Vid en bullrande vägren
inväntar jag världsrymdens dova klockslag
Att planeterna ska stå på rad
Tiden har passerat och ingen väntar
Bergen är tomma och skogarna gråter
Natten sluter sig
men motorvägen somnar aldrig




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-28 21:30



Bookmark and Share


    Pangles
Ett radband av pärlor
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP