Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Feb 2016


Självinsikten


Fan varför varför varför
Vad gjorde vi, av oss
Varför
JAG VILL TA BORT ALLT
Döda mig
Innan det har hänt
Släpp mig
Skala av mig
Mitt skinn, min själ, mitt huvud
Hjärta, allt
Släng och bränn upp ta bort mig
Radera mig gör om mig
Gör rätt gör nytt
Jag vill inte ha nåt jag i mig
Ta bort det, allt
Jag vill skala, raka, backa
Allting bort åt helvete
Förstör mig, oss, allt, sanningen
Minnena, få det att försvinna
Hjälp
Hur blir jag hel igen
Hur blir jag åter någon med skäl att andas
Och värdig en existens
Inget kan bli ogjort
Jag kan inte ta bort
Vad är poängen med fortsättningen
Prata
Skriva
Töm
Det enda
Vad kan jag göra
Platt, tom, tunn
Med ett stort hål
Jag vill inte vara i denna kropp, detta jag
Ta bort mig
Kavla ut mig så jag blir platt
Lägg mig på vägen som en matta tills jag nöts bort
Låt partiklarna av mig
Sväva runt bland människorna
Till skydd
Så att ingen annan blir som jag




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-28 22:21



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är en gudinna
hoppas du detta nu förstått
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts