Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstörd

Skriker tyst för att inte bli hörd
det har exploderat i mig
De skulle förstå att jag är störd

Undantryckt för länge
som jag hört i en gammal sång
Här kommer alla känslorna på en och samma gång

Så arg så att jag gråter
Så ledsen så att jag skrattar

Runt omkring är det ingen som fattar
att det finns ett kaos i mitt huvud
som ingen kan se

Jag blundar så hårt
vill aldrig mera se
blundar så hårt

Jag orkar inte mer




Bunden vers av Spiritual Cramp
Läst 332 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-03-30 02:25



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Starkt och berörande!

Bokmärker den! <3
2023-09-14

    ej medlem längre
Starkt..
2018-04-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
det komplexa inre
ett kaos

ett bevis på din gudinnelighet
2018-03-31

  Stay Golden
Darkness is a part of this world, it will test the heart and the mind.
Stay Golden ^^
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Spiritual Cramp
Spiritual Cramp