Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm vad världen gjort oss till

Sluka mig som ett svart hål
Bränn mina tankar på bål
Hål om min själ, låt mig glöma att jag är
låt mig vara, bara vara här

Smek mina sninnen
Blek bort mina minnen
Säg att jag är ingen, ingen annan än din
Säg; du bara är, du behöver inte vara, inte vara fin

Det finns inget utom oss, vi är existens
Om det nu finns, men vem bryr sig ens
Dra dina fingrar genom mitt hår
Torka bort en ensam tår

Känn vem jag är, när inget finns här
Lyssna till mitt hjärta och glöm den du är
Du är min och jag är din
Vi är ingen och ingenting

Bara två vilsna själar som fann varandra
Glöm vad världen gjort oss till
Låt oss förevigt andas i varandras famnar




Bunden vers av Spiritual Cramp
Läst 300 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-04-11 18:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Systemet vill göra oss till konforma robotar som säger ja och amen till allt det politiskt korrekta.
Zombies och marionetter.

2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Spiritual Cramp
Spiritual Cramp