Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gjorde mig underbar

Den stunden du såg på mig
och såg något underbart
Var den dagen då jag blev jag
Då mitt hjärta satte fart

Du lyfte på alla lock och fröjdades av det du såg
Du byggde upp mitt hopp
Kanske kunde någon älska mig ändå

Men mitt hjärta tycker så mycket om att ljuga
Det här var inget undantag
Blundade för sanningen förlänge
Att din kärlek var av ett helt annat slag
Det var bara vänskap du ville ha

Jag berättade till slut om vem jag var
Du såg på mig och ryckte på axlarna till svar
Du sa att du inte brydde dig, du gillade mig oavsätt
Men jag såg hur du sen dess ändrade ditt sätt

Du ville inte såra, inte ljuga eller förföra
Du ville aldrig mitt hjärta förstöra

Men förstår du inte att du var allt jag ville ha
utan dig är jag ingen, du gjorde mig underbar
Jag sa; jag behöver bara ha dig som en vän
Jag kräver inget mer än din existence

Allt var bra tills ditt hjärta blev hans
Plötsligt var det som jag inte fanns
Du gjorde mig arg, mitt hjärta var slitet och förstört
Visste att det aldrig skulle bli vi två
Men mitt hjärta hade lovat mig det ändå

Här ligger jag och blödder från hjärtats öppna sår
Mina vänner säger det går över, att du var ett felspår
"Ser du inte hur hon förstör dig? Du förtjänar bättre än så"

Jag må så vara en korkad idiot
borde se mitt eget värde, både stå emot

Men du är ju den som gör mig underbar, utan dig vem är jag då?
Vill att du förstör mig
Vill att du förgör mig
Hellre det än att behöva lämna och gå

Du blir ledsen, för det var inte såhär det skulle bli
Vi säger upp vänskapen, vi förstår att den har blivit desstruktiv

Ändå klamrar jag fast mig vid dig
Vill inte behöva gå
Jag ser på dig
Måste vi säga hejdå?

Jag andas dig
har du inte förstått
När du lämnat, kväver du mig
Det är slut för gott





Bunden vers av Spiritual Cramp
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-10 23:26



Bookmark and Share


  Stay Golden
KAwaii ^^
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Spiritual Cramp
Spiritual Cramp