Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi behöver inte er

Jag hatar vad ni gjort oss till
Ni gav oss inget val
Aldrig mer ska jag vara er slav

Att vara vacker fyller ingen funktion
det gör en bara till idiot

Raka bort alla fel
Smink över dina problem
Hata dig själv och din kropp
Träna tills du inte kan stå upp

Nu har jag fått nog
Jag har insett hur ni uttnytjar oss
Vi är mer än ni gjort oss till
Ni ska inte längre vara vår boss

Era taktiker slutar fungera
för jag har slutat bry mig

Aldrig mera ska vi bli förtryckta, förminskade till objekt
Vi ska klä av oss femininiteten som en dräkt
Den var aldrig våran
ni skapade den som en del av era sjuka ideal
Hindrade oss från att bli något annat en den ni vill vi ska va

Jag förstår er irritation, att ni blir rädda
Ni är rädda för vi har vaknat upp och förstått

Vi behöver inte er
Det är ni som behöver oss




Fri vers av Spiritual Cramp
Läst 542 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-04 17:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
Underbar samt perfekt skrivelse!
2018-05-03

  Nils-Robert
Allvarsamma rader om att inse sin egen suveränitet
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Spiritual Cramp
Spiritual Cramp