Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Awaken me

Soft silk on my eyes
Ravishing my senses

Whispers in my ear
tearing down all defenses

Lost in your body
stuck in your mind

Heart ripped apart
pieces on the ground

Spirit is shattered
living pulled into yours

My soul is awakening
it never lived before




Fri vers av Spiritual Cramp
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-09 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiritual Cramp
Spiritual Cramp