Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk efter...

Jag älskar människor
som låter oss alla vara olika
för tänk så mycket just det tillståndet
oss alla rikligt kan berika!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-30 11:52



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint formulerad ord. Tack
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt