Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsrik

En kvinnlig debattör i radions P1 talade härom dagen

om årsrika personer och deras förhållanden

"Årsrik"; det var ett nytt ord för mig

Men jag tänkte: Denna rikedom är inget man får ränta för




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2018-03-31 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP