Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Feb 2016


Hur fortsätter man


Hur fortsätter man leva
När allt man någonsin velat ha
Finns i det förflutna
Vad är poängen med en morgondag
Om du redan sabbat allt
Utan att ens inse
Att du redan hade, det du ville ha?




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-31 20:29



Bookmark and Share


  Stay Golden
Ah wisdom that only comes with age, what a mystery
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts