Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om mina drömmar inte slår in



Lägger jag mig till med rökning bara för att visa att jag är
din

Som när du pulsade i den djupa snön med ciggen i munnen för
att
hugga ner granen som jag störde mig på

Som att falla på gruset när cykeln välter och skrapa upp händer och
pilla gruset ur
skinnet

Som månen om natten med silverljus omkring sig som kämpar mot mörkret
för att
lysa upp stigen

Som när du gick och vann det mesta
Jag fotade dig underifrån för att förstå

Men när du föll då hade vi varandra

Som i ditt ansikte när det sprack upp i ett leende








Fri vers av Ökvinnan
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-01 10:42



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Gillar din berättarröst. Snyggt framfört.
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ökvinnan