Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om den tragikomiska verkligheten


stureplan

snö
som
stelnar
under
din
hud
hud
flängd
likt en skållad råttjävel
dräper
du
din
dyrbara
ångest med farsans fyrtiofemma
över
lördagsnatten
då du spydde ner stureplan i vredesmod
kom torka din blodiga nuna
så går vi hem till ditt kungaslott
dricker
dom perignon
och
spelar
rysk roulette




Fri vers av liz
Läst 592 gånger
Publicerad 2006-06-05 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liz
liz