Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inferno

Jag bryr mig inte om vad du tror på, det saknar betydelse i det långa loppet, för Dantes Inferno har jag upplevt och jag tog mig igenom infernot, det krävde en hel del mod.

Mitt inferno är inte unikt, så många har gått igenom detta inferno, så många kvinnor har upplevt det, likaså män som har fått kämpa, det mod som krävs för att ta sig igenom det finns hos dig.

Det jag ser hos dig är en sak som kanske inte stämmer, det visar sig med tiden om det är det rätta och om jag har fel, det är inget att fälla några tårar för det misstaget, det kan berika mig.

Smärtan som infernot får mig att uppleva är inte slutet, det kan vara början till något bra och en lycka som är obeskrivlig kan födas ur ett inferno, det jag hoppas är att du finns där.

Den som tror att mitt inferno försvinner genom att lägga sig i mitt privatliv har så fel, för bara jag vet hur jag ska gå igenom det och var stegen leder, precis som du måste gå igenom ditt inferno.

Inferno, det är oftast början till något annat.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 545 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-01 18:20



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Kan endast som betraktare ta del av din text. Texten förmedlar kännedom och en självdistans.
2018-04-01

  Spik
Hoppfullt !
2018-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Infernot är slutet - men ändå evigt.
Och det kan man inte uppleva så länge man lever kvar i sin fysiska kropp här på jorden.
Infernot är helvetet.
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm