Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Popularitetens avsky

Jag avskyr

att jag avskyr

att popularitet

har en så stor betydelse

att namn, utseende, status

ska lyckas slå så mycket mer



Mina genomskinliga ord

inför blinda ögon

tondöva, stumma ljud

inför döva öron

Hur gör man?



"Happy, jag hatar att det är så"




Fri vers av Torkade rosor
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-01 23:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fråga inte mig vad jag gör,
fråga mig i stället vem jag är
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor