Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden tillverkas även i Sverige

Jag ser sanningens mörker
smyga sig in i våra plånböcker
Blodet från allvarligt sjuka
syns där i sedlar bli uppslukat

Inga friska bryr sig om dödssjuka
alla moderater vill dem gonatta
Kristerssons uppfinning från 2008
restarbetsförmågan, blev som en råttfälla för en råtta

Sjuka blöder fortare och fortare
alla friska öppnar dödens portar
I deras blod föds avdrag
som blir osynliga rikemans-bidrag

Nu blir Kristersson snart statsminister
får en belöning för sina empati-brister
Återigen växer mänsklighetens blods-offer
ett svenskt bevis på svenskars sätt att förvandlas till monster

Åkesson han raljerar om barnäktenskap
som om empatin spred sig som en inre kunskap
En lögn som han försöker få sann
sanningen pratar han inte ens om lite grann

I stället hjälper han Kristerssons låga
att brinna bättre, så att allvarligt sjuka, än bättre kan plågas
Att allvarligt sjuka svenskar kan vara föräldrar
är något hans svenska låtsas-empati-politik undantar

Att KD och SD och alla andra i alliansen
skämtar när de använder ett spår av demokrati i sina ord till fansen
Bevisas av att, inte ens när de använder Kristi namn, ger de hopp om stopp
för majoriteters mobbing av utsatta i diverse dödslopp

All empati som visas verkar vara på låtsas
ingen verkar vara verkligt intresserade av att lögnen botas
Det är lätt att snacka
när man själv har tillgång till att äta en räkmacka

Alla pratar de som vår bäste mytoman, som om de ägde bibeln
men ser du ens ett uns, av nyans, i den empati-själen
De som inte ens kan ge bort lite grann av allt de äger
tror du verkligen att de vill välkomna fattiga och utsatta till paradisets läger




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-02 10:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Arne Imsen hade rätt.
2018-04-06

    ej medlem längre
Länken till intervjun med Ulf Kristersson: https://www.youtube.com/watch?v=4EQ0EVlH1u4#t=17

2018-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Döden tillverkas i Bofors.

Kristna som röstar är grundlurade.
2018-04-02

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-04-02

    ej medlem längre
Intervjun med Ulf Kristersson borde alla se! Så fegt, så ynkligt, Ulf Kristersson, att inte våga stå för sina handlingar utan springa sin väg och vägra svara!
Ulf Kristersson, du är en skamfläck för Sverige!
2018-04-02

  morgonstjärna VIP
det är såna himmelsskriande orättvisor så alla borde gå ut och samlas i fackeltåg och protestera!
i andra länder sker det men vi har fostrats till att menlöst lyda.
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP