Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ler inte för dig

Jag ler trots smärtan,
inte för att tillfredsställa dig,
inte för någon annans skull,
utan enbart för min egen skull.

Jag ler inte för dig,
jag ler för att finna styrkan inom mig.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-02 14:39



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ett leende kan dölja så mycket !
2018-04-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
precis som det bör va
o hoppas du den finner

gudinnan du
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm