Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Det började för så längesedan när vi var riktigt små. När jag går förbi erat gamla hus kommer bilderna lika starkt nu som då, fragment av ett passerat liv.
Nu är jag någon annanstans på väg till en okänd famn.
Solen lyser stark idag men någonstans i mig så lämnade jag dig kvar i en för evig solförmörkelse eller var det du som lämnade mig.




Fri vers (Fri form) av Neal
Läst 223 gånger
Publicerad 2018-04-02 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal