Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reinkarnation-2-


Jag vet inte vems själ detta är
Kanske den är min, eller så tänker jag att:
Den själen är för tiggare!
Trots att jag aldrig ber om saker!
Vad sker med mig idag?
Ibland gnäggar jag...
Ibland skäller du…
Och andra jamar...
Min vän sade mig: jag drömde att vara jag som konungen!
Men kungen finns inte, då han dog idag och varit död hela året!
Spännande vad du säger idag!
Bara tiggare dör varje dag...
Kanske att kungen lämnade sin själ till katten eller fågeln och sen till dig...
Hur ska vi bo tillsammans,
Är en liten av många frågor...
Jag vill vara tiggare och du kan vara kung,
Då du kan drömma om att vara en rikeman med makten
Jag vet inte vad som händer med mitt liv
Jag vet inte vem hemskheterna faller på?
Så jag tigger till scenerna som påminnelse om vems min själ är,
När jag klär på mig i spegeln
Ursäkta livet! jag är blanda dmellan olika kulturer
Min själ är gäst hos verkligheten, som det var för min far tidigare...
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-03 00:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Reinkarnation är en bluff.
2018-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro