Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigheten får vänta

Jag väntar dig vid kanten
Att du äntligen kommer loss
Våra tankar är gemensamma
Din gråt är mig, min gråt är våran

Låter tankarna flyga iväg
Så lockande att flyga ut tillsammans
Att se oss ur ett annat perspektiv
Men jag vet, står här ensam

Och så kommer det att förbli
Jag går tillbaka hem
Vet att tankarna bara är just tankar
Jag får sila allt och gå ur

Evigheten får vänta




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-04 17:27



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Att hoppa är aldrig utvägen för problemen fortsätter på hinsidan och senast då inser man inte bara kan hoppa av när det känns jobbigt - Det har åtminstone jag lärt mig - Men Du vet säkert själv också?
2018-04-05

  morgonstjärna VIP
riktigt bra tankar!
2018-04-04

  Bengt H VIP
Gillar alltid referenser!
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson