Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära dagbok

Jag skulle nog behöva
börja skriva dagbok
jag skulle nog verkligen
behöva det
men det är så mycket
som måste ut
att skrivkrampen,
den fysiska i underarmen,
sitter i redan innan
jag ens har blandat
bläck med papper

Jag vet bara
att snart exploderar jag!




Fri vers av Torkade rosor
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-05 05:59



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint, explodera av skrivlusta.
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor