Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utflugen?

 

 

min son du är vuxen nu

glömmer aldrig när du bad mig

kyssa dina fötter när du var 2

 

låt dina vingar bära dig dit du vill

hoppas du landar lagom mjukt

i verkligheten

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-06 00:50



Bookmark and Share


  WyS VIP
Ömsint, fin!
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik