Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blänk av dom där fyra. Nr 5.


Carry that weight


hur ska jag veta
om det är
rätt väg det här?

när den leder till vatten, lilla vän
när den leder till vatten

och hur ska jag veta
när detta onda
går över?

när vi kommer till en bro, lilla vän
när vi kommer till en bro

men hur ska jag veta
när kudden och
mina ögon är förlåtna?

när det blir dimma, min vän
när allt är rosor och långt vin





Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-07 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm