Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlöst älskade DominiQue NVC Costa

 

 

vi behövde varann, när all sanning var sann, 
när vår kärlek som låga så glödande brann, 
nu, när vår kärlek till vila sig lagt 
viskar den ömt om igen det vi sagt 
om igen om igen intill evighets slut, 
om igen om igen tills vår sol brunnit ut 

Vårt Möte var Porten till Äkthetens djup 
befriat från ytans förhäxande stup 
Din hand i min näve, välsignade av GUD, 
vi traskar mot de fyrti; jag ser Dig som Brud! 

Den kärlek vi skänktes var äkta och sann, 
den var given av Gudarna, att stötta varann 
den var given av Gudarna, att lära oss se 
hur ödet och lyckan oss värnarde! 

© s-e forslin 




Bunden vers (Rim) av S-E Forslin/same
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-07 16:36



Bookmark and Share


  aol
Så innerligt varmt borrar sej dikten ner i mitt hjärtas djup.
2018-04-30

  morgonstjärna VIP
riktigt vackert innerligt skrivet ur hjärtat.
2018-04-27

  Bengt H VIP
Det är ingen sonett, men jag får ändå lite sonettvibbar av den här. Det är som den lånar ur en äldre tradition och tar fram de gyllene minnena ur den till den dag vi har idag. Något gammaldags, men absolut inte mossig, då det ju är effekten i sig den är ute efter.
2018-04-16

  Solstrale VIP
Mycket innerligt och fint skrivet till kärleken ni fann i varann... :) lyckligt att få läsa och få del av. Tack!
2018-04-09

  Ingrid Trolle
Innerlig, varm och
rogivande dikt, som
blir till bomull för
hjärtat.
2018-04-08

  Öknens Ros VIP
Så fint o kärleksfullt ordat!
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same