Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonyma flickvänner

Nu tog det stopp

Jag behöver få ur mig så mycket,
men just nu tog det stopp.

Ena dagen är jag för mycket drama
andra är jag för tyst
och verkar orsaka andnöd

Men jag är ingen jävla överblommad maskros!

Var dig själv
och tillåt mig min tystnad
på samma sätt som jag tillåter
att du inte berättar hur du mår för mig

JAG MÅR SKIT!
Känns det bättre nu?




Fri vers av Torkade rosor
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-07 23:37



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Gillas!
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor