Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänder mot en underläpp

Att bränna dig på en kyla
när kölden smeker hett
och värmen förfryser


Ett ägg tillagat
på en febrig panna
vitan liknar början på ett liv


Dela en isglass med mig!
Glassbilen har kört vilse





Vaniljsex med smak av kardemumma




Fri vers av Torkade rosor
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-08 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor