Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Snuskigt knulleri"

Jag försöker att acceptera,
komma fram till,
att det är ett fullt normalt

beteende

av en man
att i frustration,
aggression,

lägga satsen i ansiktet
på en kvinna
för att hon ber honom
att vänta

när en penetration gör ont

Jag försöker att förstå,
men jag lyckas inte




Fri vers av Torkade rosor
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-08 18:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Knappast någon normal företeelse , men förekommer säkert.
2018-04-08

  Stay Golden
The mind of many men are weak in todays society.
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor