Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny måne

Månen kläcks på nytt imorgon.
Hoppas du inte heller kan sova,
Hoppas du tänker på mig.
Ditt nummer står inte längre skrivet i handen,
utan nu i muskelminnet.

På insidan gör det knappt ont längre,
Det känns bra att vara över dig nu.




Fri vers (Modernistisk dikt) av rockenroll blåa
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-09 00:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja, på mångudinnan dig
går så aldrig att ej betänka
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa