Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rapport från den 9 April

Hallå igen

Hjulen rullar
det doftar sommar

Knopparna brister
kroppen skriker
efter beröring

lusten till livet stiger
den blå himlen
det blåa havet
själva solen

kär igen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 233 gånger
Publicerad 2018-04-09 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal