Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ah Liv




jag målar mina tavlor
blandar vackra färger

läser mina böcker
musiken flödar solen skiner
jag är ockuperad
av liv igen

filar på mina planer
den stora flykten
från det svarta




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 226 gånger
Publicerad 2018-04-09 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal