Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så drar natten in


natttystnad

huvudet mot kudden
sakta kryper
sömnen på

dagen sammanfattning
flyter ihop

hur dimman smekte
båten

ekolodets digitala
figurer i sammanfattning

tornado rör sig sakta
snarkar
under sängen

kattluckan slår igen
när katten
ätit sin nattamat

spöket knallar
över köksgolvet
trygg över
att inte vara ensam

somnar
sakta in
tornado snarkar












Fri vers av tom boreland
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-09 22:57

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland