Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
April 2004 tillkom denna text Publicerad här tidigare i februari 2006


Bara en känsla ...

... eller kanske intuition ...

Men det finns där
hos dig
något som känns
så innerligt välbekant för mig ...

Det är inte enbart
det yttre som tilltalar mig
Även ditt rörelsemönster
din röst ...

Ditt sätt att anteckna
och inte minst
hur du
fyller och tömmer ditt glas ...

Kanske är det blott bara så
att du mig berör med din
närvaro ...

Mmm kanske är det så ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-10 18:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Poesi och bild som framkallar känslor ...
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP