Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en dag då jag trodde att jag skulle dö

som jag var uppe och knackade på himmelens port
Men då änglarna vart lite sura på mig då de genast
skickade ner mig till jorden igen
med hänvisning om att jag inte ska tränga mig
utan istället ställa mig i kö...

Ken Cassel
11/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-11 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel