Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag hade en chans på dig

skulle du mer än gärna få bli till min tjej
Världens sötaste och godaste, tycker jag
Skulle passa på och pussa och krama om dig
lite granna varenda dag
Ja, jag skulle göra allt i min makt för att du
tillsammans med mig skulle få må bra
Att du tillsammans mig skulle skratta och vara glad
Att du tillsammans med mig skulle gå och titta på
gyttjebrottning där de har bytt ut leran
mot smält choklad
Kan väl inte bli mycket kärleksfullare än så
när man är två
Ja, så säg vad jag inte skulle göra för att få ha dig kvar
vid min sida då jag tycker att du är helt underbar
Helt underbar
då det sista jag vill är att du drar din väg
För om du gör det är det ju jag som illa far
Den som kommer att lida
Bli så ledsen så...

Om jag hade en chans på dig?!

Ken Cassel
13/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-13 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel