Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

 

 

oönskade tankar från ett

oönskat hjärta

en bit på väg in i andra halvlek

tvivlet sårar självkänslan

förminskar, förvanskar, 

förtvivlat tvivel om förmågorna

 

har jag upplevt tillräckligt?

har jag älskat tillräckligt?

har jag engagerat mig tillräckligt?

har jag varit sann mot mig själv?

har jag följt mitt hjärta?

 

olika dagar olika svar

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-13 10:07



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Som tur är så behöver man INTE prestera något utan bara göra det som känns naturligt och bra !
2018-04-15

  Fulbergarn
olika dagar olika svar - bra gillas
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik