Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om inte om fanns

Då skulle vad man än tror på inte ha någon chans
till engagemang
då hela vägen redan skulle vara väl utstakad
och spikrak helt sann...

Ken Cassel
14/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger
Publicerad 2018-04-14 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel