Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När han dog var det en ängel som log

av glädje då den hade fått nog av att se och höra den
stackars mannen ligga och skrika och vrida sig
av plågsamma smärtor inombords
Smärtor som inte gick att bedöva eller ens bota
För nu led han ju i alla fall åtminstone inte längre...

När han dog var det en ängel som log!

Ken Cassel
14/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger
Publicerad 2018-04-14 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel