Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

597.ATTITUDE IS EVERYTHING!

THE TWISTIEST TWIST
i mättnads känsla...

"I DON't KNOW THEM
BUT THEY KNOW ME!"

sparkar bort dagens dagar
med emotionell Kick
av dysfunktionell betydelse...

"ATTITUDE IS EVERYTHING!2




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-15 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP