Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det olästa brevet

 

Jag skriver åter igen 

att saknar dig 

Våren har varit skoningslöst kall

men nu blommar den vita syrenen

 

Doften minner om dig

och jag plockar en gren 

men jag vet

att även den ljuvaste blomma

vissnar till slut

och dör

 

såsom våra drömmar 

förångas

och faller till marken 

som ett iskallt regn

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-11-22 12:52



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vackert skrivet om saknaden.
2024-01-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert skrivet om saknaden!
2018-11-22

  ULJO
Berörande rader till någon saknad
2018-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP