Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påmålad kärlek


Lika falsk som osann

Ett teaterspel på högsta nivå

Ett bedrägeri som är svårt att förstå sig på

För om man inte älskar sin partner är det väl bara

att tacka för sig och börja gå

med ett litet hej då

Hej då

Vi får synas och höras någon annan dag istället

min gode vän...

`Man måste lära sig att vara ärlig mot sig själv och andra´

Ken Cassel
15/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-15 16:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Äkta ska det vara, annars får det vara...
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel