Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i tomhetens universitet


söndag kväll

kvällsmörkret
med sin tystnad
väggklockans
knappt förnimbara
tickande

värken
kommer sakta
smygande
arvet
efter öppna truckar
vintertid

dimman
har hållit
oss iland
båten
är lastad
och färdig

tankar
runt tomhet
det sprakar
i spisen
och livsanden
söker vila




Fri vers av tom boreland
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-15 21:15

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra skildrat om livets vedermödor!
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland