Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö och sedan leva

Jag sliter på gatorna i stan igen
Dit jag kom utan att vara någon alls
Där jag gick sönder för min ärlighet
Där jag blev hel för att jag var en lögnhals

Jag sliter på gatorna i stan igen
Där jag slutade se dig i ögonen
Där jag brände min allra sista dröm
Som jag lämnade och blev ingen igen




Bunden vers (Rim) av Jonathan Yhl-Gabrielsen
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-16 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Yhl-Gabrielsen