Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro

 

Mor
Jag fryser
Kom och värm dig hos
mig, min son

Men du är ju borta, mor
Nej, jag är alltid med dig

Följ mig
det finns en evig eld
du kan värma dig vid




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 372 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-04-17 18:32

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Minnet som aldrig bleknar
2018-04-18

  Viksten
Den bygger på min kärleksfulla
relation till vår mor som
inte är i livet längre
2018-04-18

  Bossepoet från Österbotten
Poetisk
ömsint
närhet
den värmer.
2018-04-18

  alicja lappalainen VIP
En kort gripande dikt. Oavsett åldern och övriga omständigheter är man alltid ett barn till sin mor.
2018-04-17

    ej medlem längre
Någonstans bortom livets gränser finns de som lämnat...
2018-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten