Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Ett enda ord 

är allt jag behöver

för att kunna gå vidare

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 612 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2018-04-18 11:47



Bookmark and Share


  Stisse
Så enkelt och ändå så svårt. Fin text som blir en tankeställare.
2018-11-09

    ej medlem längre
Igenkännande formulerad i poesi. Ett enda ord. Det är allt man begär. Om inte tynar man bort. Bra fångad i få rader.
2018-11-05

  Sandra Dahlberg
Klart och konkret.
2018-05-28

  Kungskobran VIP
Förlåtelsen är svår
men att försöka går
om ärligt menat är det bra
inget annat är något att ha
2018-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det betyder mycket...
2018-04-21

  StinaJ VIP
Så fint. Bara några rader och de säger allt.
2018-04-19

  walborg
Ibland får man inom sig förlåta för att få frid. Men en person som inte ber om förlåtelse kan inte ta emot. Bara att lämna och gå vidare själv.
2018-04-19

    Sefarge VIP
Skillnaden med att ge förlåtelse.
Och be om ursäkt. Kan vara av
Himmelsk betydelse
Lätt att blanda samman?
2018-04-18

  Janina Kaminska
Det finns så mycket mellan raderna.
2018-04-18

    Dan Myrbeck
Bra om ett synnerligen viktigt ord.
Får mig att tänka på:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1832944

2018-04-18

  ULJO
Precis. Ganska enkelt. Ett ord som värmer
2018-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Ett litet ord med stor betydelse!
2018-04-18

    Sefarge VIP
Att kunna ge förlåtelse
En av största av gåvor
Till sig själv o andra
Men ack så svårt
Varför?
:}
2018-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP