Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slitet ord

Frihet är ett slitet ord

Man vill så gärna tro att man är fri

Men det är man inte

Så sluta lura dig själv




Övriga genrer av MavriAngeli
Läst 293 gånger
Publicerad 2004-10-07 09:42



Bookmark and Share


    Inutipojken
Det var nog lite dumt av mig att skriva som jag gjorde. Menade inte att frånta dig din känsla som säkert var sann, och gav upphov till din dikt som ändå kan vara tänkvärd. Men jag kunde inte låta bli att säga emot eftersom jag då bara såg det svarta i texten. Så jag försökte svara roligt, och det blev inte bra.
2004-10-08

    Inutipojken
Ofrihet är ett litet ord/
Man vill så gärna tro att man är ofri/
Men det är man inte/
Så sluta lura dig själv.

(Se även min rykande färska dikt "Det svåra"!)
2004-10-07
  > Nästa text
< Föregående

MavriAngeli
MavriAngeli