Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som går sina egna vägar

En fullfjädrad poet

är en person

som inte är

fullt fjättrad

av andras sätt

att vara




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-18 23:18



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Precis, så sant så.
2018-04-20

  Solstrale VIP
Som ör sig själv liksom en rinnande älv!
2018-04-19

  Feminaz
På både bokstav och prick en sanning!
2018-04-19

  soligajag_1 VIP
Så rätt så !!!
2018-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP