Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draken

När jag var liten drömde jag ofta om att flyga drake
Den skulle vara enkel, stor och färggrann
och nästintill dra iväg mig från jorden
Medan jag målmedvetet försökte hålla kvar fötterna på marken
Och skrattade
För fulla lungor
Jag har aldrig flugit någon drake
Om jag gjorde det skulle jag säkert bli besviken
Men den har lärt mig mycket
Om drömmar och livet och allt sånt där
Som också bara är på låtsas




Fri vers av Bakom ridån
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-19 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån