Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför göra det idag

det som du kan göra imorgon
Eller varför göra det imorgon det som du kan
göra idag
Få det gjort så att du imorgon bara kan slappna av
och bara va
Chilla lite granna
Har du svårt för att bestämma dig, mån tro
Beslutsångesten och tveksamheten tränger sig lätt på
då du bollar med frågan fram och tillbaka
medan tiden bara går
Och då du väl har bestämt dig är det redan för sent
Butiken som du skulle till eller ska till stängde redan
klockan åtta på kvällen som jag hoppas att du förstår
Så imorgon får det bli...

Varför göra det idag!

Ken Cassel
20/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-19 17:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag tycker att man ska göra det man ska först, sen kan man ta det lugnt...
2018-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel